Om klubben

 

Tjøme Skateklubb ble stiftet i 2010. Hovedhensikten med å stifte klubben var å kunne jobbe aktivt med lokalt næringsliv og sponsorer for å utbedre parken og elementene. Man ville fremheve parken som et godt fritidstilbud både for barn og voksne.

om klubben
Klubben har bla. gjennom loddsalg skaffet penger til flere og bedre elementer. Man har gjennom Gjensidige Stiftelsen, Frifond, Sparebank1 og DNB Nor også fått innvilget midler for utbedring og oppussing. Parken har også blitt utvidet i areal de siste årene.

Året 2012 var et spennende år for Tjøme Skateklubb. Adil Dyani, en av tidenes beste norske profesjonelle skateboardere valgte å gi klubben noe man virkelig hadde ønsket seg, Adils Vert ble levert våren 2012. Samme år ble det arrangert NM på Tjøme. Et fantastisk sosialt arrangement med strålende vær og heftig skating.

Tomten som vi bruker tilhører Tjøme Kommune og elementene er det klubben som eier.

Planen videre er å videreutvikle anlegget, det vil si å anlegge skatlite plater på alle eksisterende elementer, utvide plattingen og kanskje ende opp med en innendørs hall.

Styresammensettingen består av leder, nestleder, tre styremedlemmer og et varamedlem.

Vi i styret ønsker å se så mange skatere som mulig i alle aldere, både gutter og jenter ta turen til parken. Det vil bli arrangert konkurranser og sessioner, noen for bare medlemmer og noen for alle.

Bli gjerne med i vår facebookgruppe !
Tjøme skateklubb på facebook

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s